WETTELIJK BESCHERMD

De titel fysiotherapeut is wettelijk beschermd. Wie de officiële studie heeft afgerond, aan alle basiseisen voldoet en staat ingeschreven bij de overheid, mag zelfstandig patiënten behandelen als fysiotherapeut.

KWALITEITSREGISTER

Pas als je voldoet aan alle kwaliteitseisen en ook nog werkt volgens de richtlijnen van het KNGF mag je je inschrijven in het Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Al onze fysiotherapeuten zijn opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapeuten en zij zijn B.I.G. geregistreerd.

KNGF

De beroepsorganisatie, het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF), werkt continu aan de kwaliteit van fysiotherapie. Bijvoorbeeld door wetenschappelijk onderzoek en bijscholen.

PERSOONLIJK

Persoonlijk contact staat voorop. Daarom werk ik niet in groepen, maar altijd een-op-een. Ook fijn, u krijgt altijd dezelfde fysiotherapeut en niet iedere keer een ander. Ook al bestaat de praktijk in Zwijndrecht meer dan achttien jaar, nog altijd volg ik regelmatig cursussen. Zo houd ik mijn behandelmethoden up to date.