Fysio Fit

Oefengroepen

Er is een ruime oefenzaal in de praktijk. Deze ruimte is opgevuld met cardio- en krachtfitness, zodat patiënten nog meer oefenmogelijkheden hebben. Ik denk daarbij ook aan doortrainmogelijkheden voor patiënten met hartklachten e.d. na het revalidatieprogramma elders doorlopen te hebben. Ik werk hierin op kleine schaal, maximaal 3 personen onder begeleiding. Met bloeddrukmeting en hartslaggeregistreerde cardiofitness houden we onze patiënten verantwoord in de gaten.

Samen fit worden

In de praktijk kunt u werken aan uw conditie, verbetert u uw bloedsomloop en versterkt u uw spieren waardoor de belastbaarheid verbeterd wordt. Ideaal voor patiënten met hartklachten en mensen die na of tijdens revalidatie willen werken aan hun herstel. Ook een aanrader bij sportblessures.

Fitness apparaten

De juiste begeleiding

Deze extra trainmogelijkheid is ook goed bij sportblessures om de belastbaarheid weer volop te trainen. U krijgt een intensieve begeleiding en met bloeddrukmeting en hartslaggeregistreerde cardiofitness houden we constant uw gezondheid in de gaten. Er is plaats voor maximaal drie personen.