Praktijk is gevestigd in TopSpinPlaza Zwijndrecht

Intakegesprek

Uw eerste bezoek aan de praktijk in Zwijndrecht zal bestaan uit een intakegesprek, waarbij gerichte vragen gesteld worden over u en uw klachten en de mogelijke oorzaken daarvan. Hierna ga ik de oorzaak van de klachten en symptomen onderzoeken en met u het behandelplan bespreken. De zorgverzekeraar vergoedt de behandelingen als het in uw aanvullende verzekering zit.

Wie is Ron?

Al meer dan 30 jaar ervaring als fysiotherapeut. Al ruim 18 jaar een eigen praktijk gevestigd in Zwijndrecht. Ik ben erg betrokken met u als patiënt zodat u uw doelen kunt behalen. De problematiek bekijk ik in een breed perspectief totdat we tot de kern van het probleem komen. Ik wil een zo breed en gebalanceerd mogelijke behandeling geven.

Ron Jansen Fysiotherapie

De behandeling bij Ron

De praktijk is direct toegankelijk en voor behandeling is niet meer perse een verwijzing van uw huisarts nodig. Na een intake zullen wij afhankelijk van uw klachten, een persoonlijk behandelplan opstellen. Met voortschrijdend inzicht zal het behandeltraject gerichter vorm krijgen en kan de fysiotherapie worden aangevuld met meer op de persoon gerichte methodes zoals onder andere acupunctuur.

Afspraak maken

Mijn praktijk voor Fysiotherapie en Acupunctuur en is gevestigd in Zwijndrecht en geopend van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00. U kunt telefonisch met mij een afspraak maken door onderstaand nummer te bellen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over mijn behandelingen dan kunt u ook hier een berichtje achter laten.

Praktijkadres:
Topspin Plaza
Winkelhaak 11
3335 KG Zwijndrecht

Bereikbaarheid per telefoon 078-6122349 of 06-48177990 en e-mail (info@ronjansenfysiotherapie)